Hvem er vi?

Vi er et par tekniske dykkere som ønsker å samle mest mulig informasjon om teknisk dykking i Norge på ett sted.

Kai Olav Ekre.

Dykket siden 2000.

Startet med dykking høsten 2000 og har siden da dykket nærmere 600 dykk. Har også i denne perioden tatt en masse forskjellige kurs innen PADI og IANTD og har jobbet en del år som divemaster før jeg ble instruktør høsten 2009 i IANTD. Startet med teknisk dykking i 2007 da trangen til utforske meldte seg. Er i dag sertifisert normoxic trimix og skal etter planen ta full trimix til sommeren.  I de årene jeg har drevet med dykking har jeg lært at heller ikke her blir man ferdig utlært og at derfor videre utdanning og trening samt vedlikehold av ferdigheter er svært viktig.

 

Sergey Dmitriev.

Dykker siden 2002.

Begynt med dykking helt tilfeldig i Thailand, hvor jeg hadde tatt min open water og advanced open water kurs. Etter det hadde jeg vært feriedykker for noen år, men i 2005 fikk tørdraktskurs som bursdagsgave fra min samboer og da hadde jeg plutselig funnet ut at det går an å dykke også i Norge. Ja, faktisk likte jeg det like mye som å dykke i tropiske farvann.

Dette endte fort opp med dykkeleder utdannelsen i PADI, men jeg klarer ikke å stoppe å lære, så jeg begynte med teknisk dykking, og per nå har IANTD Normoxic trimix sertifiseringen (har planer om å ta Advanced Trimix TDI, evt IANTD trimix diver).

 

Per Bjørn Rakvåg

Per Bjørn Rakvåg 45 år, bor for tiden i Kristiansund! Jeg eier og driver Teknisk Dykking AS som tilbyr dykkerkurs fra nybegynner til full trimix i organisasjonene PSAI, DSAT og IANTD. De kurs jeg ikke kjører selv tilbyr jeg i samarbeid med anerkjente utelandske instruktører i DIRrebreather hvor jeg er aktiv medlem, slik at vi også tilbyr cave kurs og rebreather kurs på alle nivå. I tillegg til dykkerkurs tilbyr vi dykketurer i Kristiansund, men etter forespørsel også i Ålesund.Vi tilbyr også nitrox og trimix fyllinger både i Kristiansund og Ålesund.

.Med vennlig hilsenTeknisk Dykking AS Per Bjørn RakvågCCR Megalodon Tx Diver,
PSAI-IANTD-DSAT Trimix instructor, PADI MSDT, SCR Instructor
DIRrebreather member

 

Kurs: Intro to tech

Ønsker du å finne ut om teknisk dykking er noe for deg? Vi har introduksjonskurs i teknisk dykking. Du lærer:

  • Utstyrkonfigurasjon
  • Dekompresjonsteori
  • Bruk av 50% nitrox for dekompresjon
  • Svømmeteknikker

Pris: nok 5.900,-
Meld deg på!

Tilbud

deco flaske

Komplett deco flaske 7 liter med første og andre trinn med 1m slange, manometer med 15cm slange. Ferdig rigget og klar til bruk.

Pris: nok 5.900,-
Kjøp nå!